Корисні розділи сайту title=
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

Тепла підлога Arnold Rak FHL 2140 4м.кв 800W одножильний мат

5460.00 грн.
Виробник: Arnold Rak (Германия)
Модель: Arnold Rak FHL 2140
Наявність: В наявності

 

Одножильний нагрівальний мат Arnold Rak FHL розроблений спеціально для сухого монтажу під ламінат. Нагрівальним елементом мату є ультратонкий кабель диамметром всього 2мм, який покладений на стекловолоконной сіткою з рівномірним кроком. Такий мат під ламінат на ринку України представлений компанією Arnold Rak, більше аналогів немає. Це відмінна альтернатива інфрачервоній нагрівальній плівці. Оскільки всі відрізки інфрачервоної плівки з'єднуються з проводом живлення вручну, то гарантія поширюється тільки на плівку. А місця з'єднань під гарантію не потрапляють, саме там найчастіше інфрачервоні плівкові підлоги виходять з ладу. В кабельному маті Arnold Rak FH L, гарантія 20 років, поширюється на весь виріб.

Нагрівальний мат Arnold Rak FHL 2140 шириною 50см, і довжиною 8м розрахований на площу 4м2 підігріву підлоги. Сітка, на якій влаштовано кабель, має клейову основу, це значно полегшує монтаж. Мат укладається на підкладку для ламінату. Для того щоб повернути мат в іншу сторону, необхідно розрізати сітку не зачіпаючи кабель. Після того, як укладена вся площа обігріву, потрібно вивести датчик температури посередині нагрівальних жил кабелю. Після можна класти ламінат і користуватися теплою підлогою. Для управління системою використовуйте терморегулятор, який буде автоматично підтримувати комфортну температуру поверхні підлоги.

Купити теплу підлогу Arnold Rak FHL 2140 за вигідною ціною, а також підібрати до нього  регулятор температури ви можете за телефоном, вказаним на сайті або оформити замовлення через корзину інтернет-магазину. При оформленні замовлення через корзину рекомендуємо скористатися додатковою знижкою за «лайк», та отримати додаткову знижку -5% від роздрібної вартості. Дана знижка сумується з іншими акціями магазину.

 

Технічні характеристики кабелю
Загальна потужність секції 800 Вт
Тип з'єднання муфтове
Зовнішній діаметр 2 мм
Довжина монтажних кінців 3 м
Номінальна напруга 230В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +80 С
Технічні характеристики мата
Довжина мата 8 м
Ширина мата 50 см
Потужність на м2 200 Вт

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


© 2013 Teplee.in.ua Teplee.in.ua | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: