Корисні розділи сайту title=
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

Тепла підлога Extherm ETC 20-1000 1000W двожильний кабель

3996.00 грн.
Виробник: Nexans (Норвегия)
Модель: Extherm-ETC 20-1000W
Наявність: В наявності

Тепла підлога серії Extherm ETC - двожильний нагрівальний кабель потужністю 20 Вт / м.п. Кабель складається з двох нагрівальних жил, трьох шарів ізоляції і захисного екрану. Ізоляція гріючих провідників виконана з тефлону (FEP TEFLON), стійкого до високих температур і перегріву. Захисний екран сплетений з лудженої міді, що надає кабелю додаткової міцності і надійності. Зовнішня ізоляційна оболонка зроблена з полівінілхлориду (PVC), стійкого до ультрафіолетових променів (УФП). Тому кабель має універсальне призначення і може використовуватися не тільки в системах «тепла підлога», але і в системах зовнішнього обігріву (захист покрівель, жолобів і водостічних труб від утворення криги, системи сніготанення відкритих майданчиків та ін.).

 Основне призначення нагрівального кабелю ETC: комфортний підігрів поверхні підлоги або основний обігрів приміщення. Монтується з подальшою заливкою стяжкою, плитковим клеєм або іншими будівельними сумішами на цементній основі. Підходить для багатьох підлогових покриттів з високою теплопровідністю: кахель, кераміка, керамограніт, граніт, мармур та ін.

  Двожильний нагрівальний кабель Extherm ETC 20-1000 розрахований для монтажу на 5,0 - 6,0м2 площі підлоги. Це готова секція нагрівального кабелю довжиною 50 метрів, з’єднана заводською муфтою, з монтажним проводом довжиною 3 метри.

 Якщо укладання кабелю передбачене на бетонну або цементно-піщану основу, монтаж виконується за допомогою металевої монтажної стрічки. При монтажі кабелю на теплоізоляцію (пінопласт, пінополістирол), використовується металева рулонна сітка, до якої кабель кріпиться за допомогою пластикових стяжок.

 Кожен комплект протестований в заводських умовах, про що свідчить відмітка з індивідуальними вимірювальними даними в гарантійному талоні. Ступінь захисту кабелю IP X7, тому він придатний для приміщень з підвищеною вологістю. Виробництво продукції відповідає міжнародним стандартам і нормам, і підтверджено сертифікатами VDE, BEAB, IEC, CE а також сертифікований в Україні (УкрСЕПРО).

Купити теплу підлогу Extherm, з безкоштовною доставкою, а також вибрати регулятор температури, Ви можете за номером телефону 0995263636, або оформити покупку через корзину інтернет-магазину.

 

Технічні характеристики кабелю
Довжина секції 50 м
Загальна потужність секції 1000 Вт
Лінійна потужність 20 Вт/м
Нагрівальний провідник резистивний
Провідник живлення мідний 3м
Захисний екран луджена мідь
Внутрішня ізоляція FEP тефлон
Зовнішня ізоляція ПВХ стійкий до УФ
Тип з'єднання муфтове
Зовнішній діаметр 5 мм
Мін радіус вигину 3,0 см
Довжина монтажних кінців 3,0 м
Номінальна напруга 230В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +80 С
Сертифікати VDE, BEAB, IEC, CE, УкрСЕПРО

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


© 2013 Teplee.in.ua Teplee.in.ua | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: