Корисні розділи сайту title=
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

Тепла підлога DEVIflex T18 (DTIP-18) 1220Вт двожильний кабель

4409.00 грн.
Модель: DEVIflex T18 (DTIP-18) 1220Вт
Наявність: В наявності

Тепла підлога DEVIflex 18T(DTIP-18) 1220W – це нагрівальна секція на основі двожильного резистивного кабелю, з лінійною потужністю 18 Вт/м. Даний комплект має довжину 68 метрів і призначений для підігріву підлоги площею від 6,1 до 8,1 м. кв (в залежності від кроку укладання). Крок укладання кабелю, залежить від призначення системи, теплових втрат приміщення і теплоізоляційних властивостей існуючої поверхні підлоги. Комплектація набору включає в себе: готову секцію гріючого кабелю з підвідним проводом живлення, гарантійний лист, інструкцію з монтажу, упаковані в картонну коробку.  Гарантійний термін на нагрівальний кабель становить 20 років.

Конструкція.
DEVIflex 18T - двожильний нагрівальний кабель круглої форми, товщиною 6,9 мм. Під зовнішньою ізоляцією з ПВХ червоного кольору, розміщені дві нагрівальні жили і цілісний екран з алюмінієвої фольги (з заземлюючим проводом з лудженої міді). Кожна нагрівальна жила оснащена окремою ізоляцією із зшитого поліетилену (XLPE). Секція конструкційно складається з двох основних частин: нагрівального кабелю довжиною 68метрів і силового проводу живлення для підведення до терморегулятора довжиною 2,3 метра. Силовий провід та нагрівальний відрізок кабелю герметично з'єднаний з заводською термозбіжною муфтою. В кінці нагрівального відрізка розміщена кінцева муфта, в якій нагрівальні жили надійно замкнуті між собою.

Застосування.
Нагрівальний кабель DEVIflex 18T (DTIP-18) призначений для монтажу в бетонну конструкцію підлоги, з обов'язковим наступним улаштуванням стяжки товщиною 3-5см. Якщо підлогу піднімати на таку висоту немає можливості, тоді краще використовувати нагрівальні мати DEVImat і DEVIcomfort або кабель низької потужності DEVIflex 10T(DTIP-10). Основні задачі застосування: основне опалення приміщення, як єдине джерело тепла або комфортний підігрів поверхні підлоги (у внутрішніх приміщеннях будь-якого типу). Можливе застосування зовні будівель в системах танення снігу, а також для систем підігріву ґрунту. Зовнішня ізоляція кабелю не стійка до тривалого впливу ультрафіолету, тому його використання у відкритому вигляді на даху або в жолобах заборонена. Для відкритої роботи рекомендуємо придбати спеціальний кабель DEVIsnow.
DEVIflex 18T (DTIP-18 застосовується для підігріву покриття що добре проводять тепло: керамічна і кахельна плитка, мармур, граніт і ін Для підігріву підлоги з теплоізоляційними властивостями: під ламінат, паркет, ковролін і паректную дошку, необхідно використовувати іншу продукцію Devi .

Зв'яжіться з нами і наші фахівці допоможуть купити теплу підлогу DEVI , яка найбільш відповідає Вашим вимогам. Ми організуємо безкоштовну доставку у будь яке місто України, а при замовленні більше однієї одиниці кабелю, гарантовано знизимо вартість.
Для підключення необхідний терморегулятор, а для улаштування кабелю - 25 метрів монтажної стрічки. Стрічка в розділі супутні матеріали. Терморегулятор (термостат) можна вибрати у розділі регулятори температури.

Технічні характеристики кабелю
Довжина секції 68 м
Загальна потужність секції 1220 Вт
Лінійна потужність 18 Вт/м
Опір кабелю 43,4 Ом
Нагрівальний провідник резистивний
Провідник живлення DTCL 3Х1,5 мм2
Провідник заземлення з лудженої міді 0,5мм2
Захисний екран алюмінієва фольга
Внутрішня ізоляція XLPE
Зовнішня ізоляція PVC червона
Тип з'єднання муфтове
Зовнішній діаметр 6,9 мм
Мін радіус вигину 4,2 см
Довжина монтажних кінців 2,3 м *1
Номінальна напруга 230В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +65 С
Сертифікати УкрТЕСТ, IEC60800 SEMKO, CE

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


© 2013 Teplee.in.ua Teplee.in.ua | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: