Корисні розділи сайту title=
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

Тепла підлога Fenix ADSV10 120W тонкий двожильний кабель

1220.00 грн.
Виробник: Fenix (Чехія)
Модель: ADSV -10120
Наявність: В наявності

Тепла підлога Fenix ECOFLOOR ADSV 10 ВТ/м з лінійною потужністю 10 Вт/м та довжиною 11,4 м, розрахована на укладання безпосередньо в шар плиткового клею. Не вимагає заливки стяжкою, тому є ідеальним рішенням при монтажі, де необхідно мінімально підняти рівень підлоги. У таких випадках як частковий ремонт в будинку, або ж в побудованому будинку де дуже низькі стелі. Використовувати його Ви можете як для додаткового, тобто комфортного підігріву підлоги, так і для основного опалювання приміщень, де не проведено опалення, і немає можливості встановити опалювальні прилади, наприклад конвектори. Загальна потужність секції - 120Вт, і розрахована на 0,7-1,2 м2, в залежності від кроку укладання кабелю. Якщо Вам необхідно просто для комфорту та зручності підігріти підлогу, то крок укладання складатиме 10 см, але нівякому разі не більше 10 см, так як ефективності його підігріву не буде. А якщо ж – для повноцінного обігріву приміщення, то необхідний крок укладання 4-7 см. Також не забуваємо про тепловтрати, щоб уникнути даного нюансу нам необхідно в обов'язковому порядку утеплити підлогу перед початком монтажу.
Нагрівальна секція Fenix ECOFLOOR ADSV 10 ВТ/ м 10 120W має два кінця, з одного боку знаходиться кінцева муфта, яка є заглушкою, а з іншого – монтажний провід, довжина якого 3 м, він служить для підключення даної секції до терморегулятора, завдяки якому Ви зможете управляти температурою підігріваємої поверхні підлоги. Так само цей тонкий - 3,6 мм двожильний кабель, має захисну оплітку та фотополімерну внутрішню ізоляцію (PTFE). Зовнішня ізоляція виконана з PVC (ПВХ), яка є стійкою до впливу ультрафіолетового випромінювання.
Ультратонкий кабель Fenix ADSV 10 ВТ/ м 120W монтується замість нагрівального мату в приміщеннях зі складною конфігурацією. Монтувати кабель фенікс можна не тільки в ново підготовлених приміщеннях, але і при реконструкції старих підлог, що робить його вельми універсальним, а в деяких випадках і незамінним. Нагрівальний елемент укладають безпосередньо на поверхню старої підлоги без будь-яких втручань та підготовки колишньої конструкції.
Гарантія на секцію теплої підлоги Fenix ECOFLOOR ADSV 10 ВТ/м 120W становить 10 років, хоча термін служби, як показує практика, набагато довше – більше ніж 60 років. Виробляються теплі підлоги компанією Фенікс в місті Чехія.
Для підключення секції необхідний термостат, а для монтажу 3 метри монтажної стрічки. Вартість якої становить 8 грн. за погонний метр, ознайомитись та замовити можна в розділі супутні матеріали. Терморегулятор (термостат) можна вибрати у розділі регулятори температури. Якщо ж Вам необхідна допомога у виборі будь якої продукції або ж просто консультація, то наші менеджери із задоволенням в цьому допоможуть, просто зателефонуйте за тел: 099-526-36-36.

Технічні характеристики кабелю
Довжина секції 11,4 м
Загальна потужність секції 120 Вт
Лінійна потужність 10 Вт/м
Захисний екран алюминиевая фольга
Зовнішня ізоляція ПВХ стойкая к УФ
Тип з'єднання муфтовое
Зовнішній діаметр 3,6 мм
Мін радіус вигину 2,2 см
Довжина монтажних кінців 3 м
Номінальна напруга 230В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +65 С

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


© 2013 Teplee.in.ua Teplee.in.ua | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: