Корисні розділи сайту title=
Мова  УкраинскийRussian

Статті

Статті

Електрична тепла підлога: різновиди та порівняння.
 Сучасний ринок пропонує споживачам величезний вибір систем підігріву підлоги, що перетворюють електричну енергію в теплову. Найбільш популярний тип підігріву підлоги та опалення на сьогоднішній день.
 Електричні підлоги ефективні, як в приміщеннях міських квартир, так і в будинках заміського типу. Для квартир, це самий оптимальний варіант використання, оскільки в більшості багатоквартирних будинків, підключати водяну теплу підлогу, від центрального опалення заборонено.
Оскільки у квартирах, опалення вже є, можна використовувати невеликі площі підігріву, тільки в тих місцях, де це необхідно (ванна, кухня, туалет, балкон та інші приміщення). Невеликі зони електричної теплої підлоги не вимагають великого запасу по проводці, і можуть бути змонтовані не тільки при капітальному ремонті приміщення, але і просто при зміні підлогового покриття (з підключенням до старої проводки). Якщо ж передбачається підігрівати підлогу великої площі або повністю опалювати приміщення, необхідно передбачити відповідні лінії електропроводки, здатних витримувати великі навантаження. детальніше
 
 
10 October 2012 23:58:47
Comments: 0
Views: 3251
 
 
Монтаж антикригової системи даху та водостоків
Для установки системи обігріву даху необхідно враховувати її конструктивні особливості. По теплопередачі всі дахи поділяються на ті, які мають холодне горище та покрівлі з мансардним опалювальним приміщенням. Другі більш схильні до утворення льоду, так як тепло приміщення підігріває сніг на поверхні покрівельного покриття, а мінусова температура зовнішнього навколишнього середовища перетворює підталий сніг лід. Наявність холодного горища в конструкції даху, є оптимальним варіантом, так як створює провітрювання під дахового простору. Проте з останніми тенденціями архітектури все частіше замовники відмовляються від горищних приміщень на користь мансардних.

Не варто відмовлятися від мансарди, просто до деяких конструктивних особливостей слід поставитися серйозно ще на стадії проектування, щоб у майбутньому мінімізувати витрати на систему підігріву. Як показують дослідження, навіть при ідеальному виконанні теплоізоляції та наявності снігового шару, товщиною 10 см, перепад температури між повітрям та поверхнею даху становить близько 60 градусів Цельсія, цього цілком достатньо для танення. Тому необхідно влаштовувати кут схилу не менше 30 градусів, щоб запобігти скупчуванню великого шару снігу. Крім того покрівля повинна бути максимально простої конфігурації, а конкретніше, повинно бути по мінімуму внутрішніх кутів - розжолобків, інакше їх теж потрібно обігрівати, а це додаткові витрати
 детальніше
 
 
10 October 2012 23:58:47
Comments: 0
Views: 1696
 
 
Page:
Sort by:
© 2013 Teplee.in.ua Teplee.in.ua | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: